Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

trendspaning.se — IT-upphandlare med huvuden i sanden

Posted on | mars 1, 2012 | No Comments

trendspaning.se — IT-upphandlare med huvuden i sanden.

Hel rätt det där som Anne-Marie Eklund Löwinder skriver, men jag bara undrar en sak; Låt oss ponera att alla myndhets- och medieservrar för e-post är placerade i Sverige, hur kan vi vara säkra på att e-post som skickas mellan myndigheter verkligen bara tar ”kortaste” vägen, ungefär som elektricitet? Det kan väl mycket väl gå omvägar utanför Sverige gränser? Eller när privatpersoner som har e-postkonton som inte ligger i Sverige kommunicerar med myndigheterna?

Bara en tanke…

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv