Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

#21 och #21 | Hockey | Sportbladet | Aftonbladet

Posted on | februari 9, 2012 | No Comments

#21 och #21 | Hockey | Sportbladet | Aftonbladet.

Där hade man absolut velat vara med! Tänk att vara på plats i lilla Brunflo med en ca 4.000 invånare och samtidigt få hit några av Sveriges absolut finaste och bästa ishockeyspelare, Peter Forsberg och Börje Salming, inte illa! Lägger man sen till Vladimir Krutov (förvisso skadad och spelade inte – men ändå på plats) vid sidan av planen så är det imponerande! 🙂

Krutov spelade faktiskt en eller två säsonger i Brunflo när det gav sig (eller gick utför ;), men ändå stort att få chansen att se en av de mer kända ishockeyprofilerna när ishockey var lika med ”CCCP” och ”Hockeysången” (dvs Rysslands nationalsång)!! 🙂

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv