Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Talking about Henke Larsson – Sommar i P1 | Sveriges Radio

Posted on | juli 2, 2011 | No Comments

Talking about Henke Larsson – Sommar i P1 | Sveriges Radio Henke Larsson

Ta och lyssna på Henrik Larsson som sommarvärd, det är inga ”öhhh” eller liknande utan faktiskt en timmes mycket intressant aktivit lyssnande. Henrik öppnar sig på ett sätt som han mycket sällan gjort i media och pratar om hans barndom (där han blev kallad både det ena och det andra, som ”nigger” mm), hans sena utveckling på fotbollsplanen och inte minst hans FANTASTISKA sätt att agera på träning och match, helt otroligt.

MEN, man får även höra om en Henrik Larsson som har en hel del bekymmer privat, med sin lillebror som var beroende av droger och till slut förlorade kampen om sitt liv och tråkigt nog gick borg alltför många år för tidigt. Hör här man även ”Henkes” reaktion på massmedia, vad han tyckte om dom när detta hände mm, likaså är dessa uppenbarligen svåra stunder för honom då man hör hur rösten hans spricker, otroligt starkt!

Givetvis hör man oxå en hel del från hans goda liv som fotbollsproffs, från tidigt till henmvändande medaljprydd veteran. Bara den del om alla hans avslut i landslaget är värt att lyssna en extra gång på.

Avslutningsvis vill jag bara säga ett bevingat citat från Henrik Larsson, ”Så länge du orkar, spring tills du blir utbytt!”

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv