Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Broder på stan

Posted on | juni 24, 2011 | No Comments

Igår när jag var på väg hem från jobbet med tjejen bytte vi tunnelbana i gamla stan, ingenting märkvärdigt i sig då jag gör det mer eller mindre varje dag.

MEN, denna dag såg jag en kille kika lite extra mycket på mig genom dörrarna och när jag gick ut tog hand min hand och sade ”hej” och gav mig ett ”broderhandslag” från Druid-Orden, undra på att jag paff. 😉 Men snabbt reagerat hann jag besvara honom innan folket började tränga på alltför mycket. 🙂

Rätt så kul det där att man bara så där kan stöta på nån annan broder på stan, denna gång underlättades det oerhört då jag hade en ”druidpin” i kavajslaget. 🙂

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv