Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Slipper vi Zlatan mot Finland imorgon?

Posted on | juni 6, 2011 | No Comments

Imorgon spelar Sverige mot Finland på Råsunda i EM-kvalet och efter vad skvallerblaskerna skrivet i helgen verkar Zlatan vara ”fit for fight”. Oavsett vad så tycker jag om han inte är 100% behöver han inte starta utan kan få hoppa in i andra halvlek eller vid behov.

Tydligen finns det många som hängt upp sig på att han åter igen sagt att han är bäst i världen och jag kan bara småle åt det, Zlatan må vara en riktigt duktig fotbollsspelare men han har aldrig till hört – och kommer aldrig heller att göra – topp 5 bland världens största fotbollsspelare, så enkelt är det.

Ska man ranka honom bland Sveriges bästa måste jag nog erkänna att han är bättre än vad Henrik Larsson var men han är knappast ”större” än vad Larsson var. Att nå så långt som herr Larsson faktiskt gjorde med hyffsad talang och en fantastiskt tränar- och vinnarattityd får man leta efter.

Hoppas som sagt att Hamrén vilar Zlatan imorgon eftersom matchen inte är livsviktigt, vi bör vinna det ganska enkelt och då kan det vara bättre att ha med Zlatan mot svårare motstånd. Om ni vill förstå hur jag menar, läs mer här: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/robertlaul/article13130519.ab

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv