Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

”Vi älskar när Sverige vinner!”

Posted on | mars 30, 2011 | No Comments

image

Som sagt, jag och några polare har på Råsunda igår och såg ett blekt Sverige vinna över Moldavien med 2-1, och då fick de ändå jobba för det… Zlatan brände en straff men var ändå hyfsat med i spelet och fördelade boll snyggt.

De två målen var inga skönheter direkt men det spelar ingen roll, det blev till slut 3 pinnar och det är det som räknas. Men det var som Petter Hansson sa i fotbollsvm 2006, ”spelar ingen roll hur det ser ut, bollen bara ska in!” 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv