Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

X-Trailen hos AB Svensk Bilprovning

Posted on | mars 28, 2011 | No Comments

Då var det dags för det stora testet för X-Trailen, skulle den gå igenom besiktningen?

Efter att ha varit på plats i god tid insåg jag plötsligt att jag glömt kontrollera ifall jag faktiskt hade en varningstriangel i bilen så det var bara till att pallra sig bak i bagaget och kontrollera vid reservhjulet och som tur var fanns det en triangel där!! Och det var oxå det första de frågade om när jag väl kom in så snacka om att jag hade tur. 🙂

För bilder, se http://www.zanders.nu/index.php/bilder/?album=6&cover=0&occur=1

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv