Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | augusti 14, 2010 | 2 Comments

Talking about ”Zlatan nobbar 1,1 miljarder” | Zlatan | Spanien | Internationellt | Fotboll | Sportbladet | Aftonbladet Enligt brittiska The Sun erbjöd Manchester City Zlatan Ibrahimovic ett fyraårskontrakt värt 1,1 miljarder kronor. Spansk press skriver nu att svensken nobbat alla erbjudanden och bestämt sig för att stanna i Spanien. ”Anfallaren förstår inte varför Barça föreslår att han ska flytta”, skriver El Mundo Deportivo.

Hmmm, jag ibland undrar jag hur mycket han tänker Zlatan, men visst, jag kan hålla med honom att det inte kan kännas kul att lockas till flytt från ett världslag redan efter ett år och en prislapp på honom som översköljde det mesta när han kom, tom Etoo ingick ju priset! Och mål har han gjort 21 stycken men faktum är att med Zlatan är Barcelona ett sämre lag, så enkelt är det tyvärr.

Comments

2 Responses to “”

 1. Lieselotte Felson
  januari 31st, 2012 @ 5:18 f m

  Hi, i think that i saw you visited my blog so i came to “go back the choose”.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its adequate to use a few of your ideas!!

 2. Donald Bowie
  mars 23rd, 2012 @ 3:22 f m

  There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

Leave a Reply

 • Espresso

 • Brunnslock

 • Om

  Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

 • Etiketter

 • Arkiv