Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | augusti 4, 2009 | No Comments

Idag meddelande kommunminister Mats Odell att Gotlands landshövding, Marianne Samuelsson, avgår från sin post efter en del politiskt drabbel kring bla byggnadslov och liknande på Gotland. Efter att inte veta alltför mycket om det som inträffat, och de inspelningar som finns med henne på, så är det helt oaceptabelt att en landshövdning kan låta rika, inflytelserika och lokala entreprenörer få åka gräddfil vad det gäller byggnadslov och liknande på sina tomter.

Däremot kan jag ändå någonstans hålla med henne att det faktiskt är skillnad på ”folk och folk”, så enkelt är det faktiskt tyvärr i samhället idag. Men hon kunde säkert skött det lite snyggare trots allt. Hoppas bara att det inte kommer ett annat ”ess” och tar över hehe… 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv