Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | juli 24, 2009 | No Comments

zDå kom ”han” äntligen till Barcelona, även om det kanske skulle varit Real som han velat till allra helst? Visst, Real är ju en otroligt klassisk storklubb av gigantiska mått men Barcelona är väl den klubb som under 2000-talet lyst allra allra klarast? 🙂

Med andra ord följer han i ”gammelkonugens” fotspår, dvs Henrik Larsson, som hade två magiska år med klubben innan han trappade ner i sin proffskarriär. Zlatan har alla förutsättningar för att lyckas tror jag, men jag tror inte han kan köra med sina divalateter som han gjorde i Inter och bara stå och slå ut med armar och peka och gestikulera, det HÅLLER inte i FC Barcelona.

Där är de katalanska spelare större, som Iniesta, Xavi, Valdes och Puyol giganter, sen får man inte glömma Thierry Henry som trots sitt blea förstaår i Barca vuxit ut till en sann mästare. Sist men inte minst har vi ju då Lionel Messi som för närvarande är ”Ghod” i Barcelona. 🙂

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv