Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Barcelona mot Manchester United!!!

Posted on | maj 8, 2009 | No Comments

iniesta2Vilken sjukt otrolig match det var i onsdagas mellan Chelsea och Barca! Barca hade, trots ett totalt bollinnehav som i första halvlek var 30-70, inte ett endaste skott på mål under ordinarie matchtid!!! Medans Chelsea hade några lägen och oxå gjorde ett fantastiskt volleymål i 8:e machminuten.

en i 93:e matchminuten (ca 60 sek kvar) smackar Iniesta på bollen från Messi och kvitterar till 1-1, det var helt jäkla osannolikt! Första skottet på mål på 93:e matchminuter och den sitter där!!! Lite på att det blev ett fullkomligt kaos på på många delar i världen hehe…

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv