Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | maj 5, 2009 | No Comments

henke_919466l

Klicka på bilden!

Igår mötte HIF MFF hemma på Olympia och det var väl ingen jättetillställning om jag fattat hela saken rätt men vinst med 1-0 blev det till slut, i 89:e matchminuten! Och som så många gånger tidigare var det gammelkungen Henrik Larsson som stötte in målet, ett sådant mål som han stött in många gånger förr, både i Celtic och Barca, ett mål som alla anfallare helt enkelt inte kan göra utan bara de av den högre skolan! Fortsätter HIF att vinna sådana här jämna matcher tror jag de blir farliga i slutstriden, märk mina ord hehe!! 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv