Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | april 2, 2009 | No Comments

protein

Klicka på bilden!

Äntligen skaffat lite nytt ”fulpulver” ifrån Gymgrossisten inne på Sveavägen. Chokladsmaken är helt ok och priset lanadade på 599:- för 4 kg vilket är typ 150:-/kg och det är väl ändå helt ok. Inte för att jag vet om det faktiskt gör så mycket för kroppen efter träning då jag är anhängare av att äta ”normalt” istället men faktum är att efter att ha svept i sig en proteindrink efter träning så står man sig 1 -1,5h till utan att bli tokhungrig och då hinner man hem och fixa till lite käk och äta. Just därför! 🙂

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv