Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | mars 7, 2009 | No Comments

Återigen har Bunkeflostrand utmärkt sig på kartan över olika intresssanta småkommuner i Sverige. Förra gången gällde det ett flyktinghem, denna gång gäller det en blivande fritidsledare som varit med i ”Baren” och varit underklädesmodell (numera mamma). En förälder reagerade på att ungdomarna hittat modellbilder på henne och nu har hon blivit av med sitt jobb och anmält det till facket. Visst, man ska alltid vara bereddd på att man får stå till svars för sina ”mindre” smarta upptåg man gör i sin ungdom, what goes around, comes around, (t ex att vara med i något så dumt som ”Baren”) men ändå, låt tjejen/mamman utbilda sig och bli en bra fritidsledare, tycker ni inte det eller?

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv