Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | mars 7, 2009 | No Comments

Dubbla madrasser

Klicka på bilden!

Äntligen har jag lyckats lösa problemet med att jag ständigt får ont i ryggen av sängen min! När jag köpte sängen fick jag reda på att den botten och bäddmadrass jag valt var den maximalt godkända och det tänkte jag inte på. Men efter några veckor hade jag ont i ryggen varje morgon så nu efter semestern köpte jag ytterligare en tunn bäddmadrass, och översteg den godkända höjden, men det bryr jag mig inte om, för numer har jag inte ont längre! Utan tvärtom, nu längtar jag upp till bingen allt som oftast hehe… 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv