Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Larsson = innebandy 1 manad till…

Posted on | januari 10, 2009 | No Comments

larssininnebandy

Henrik Larsson hinner precis komma hem fran semestern i Dubai forran han efter nagra timmar senare ar och halvtranar med FC Helsingborg, det e val ratt seriost? 🙂 Vad jag inte forstar e varfor alla tycker han borde sluta bara for att han inte aker i vag till landslagets b-lagsturne i USA nar andra proffs inte gor det! Visst, han e landslagets kapten och pa sa vis borde han faktiskt stalla upp det kan jag halla med men samtidigt, so what? Borja isf gnalla pa alla andra proffs som inte ar med…

Sen att han lirar innebandy istallet for att harva runt pa nan jakla lervalling i Hbg spelar val ingen roll, den mannen har ju sa mycket bollkansla i sig sa lirar han innebandy under forsasongen sa kvittar val det haha? Tycker det e stenhart att han kan ga in i ett bottenlag i varldens basta liga och spela fastan inte gjort det pa over 20 ar hehe!

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv