Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | december 20, 2008 | No Comments

 När man skulle dra hem från Stockholm i Fredags kom det upp en lastbil och parkerade nere på gatan nedanför huset och föraren till bilen blev mäkta imponerad av Nivan och berättade att han haft en själv när han bodde i sitt tidigare hemland.

Han frågade direkt om jag inte vilja sälja bilen, han ville köpa den på studs hehe. Men jag sade att den inte var till salauför närvarande men att han gärna kunde återkomma senare. 😉

Rätt roligt att folk kan bli så imponerade av den lilla ”tanken”, han berättade själv att han kört jättemycket offroad med sin och att bilen finns att hitta över hela världen, och just dess fantastiska framkomlighet i terräng. Detta vet man ju redan och även nere hos Brojjan i Australien flaxar det runt ett par stycken. 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv