Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | november 25, 2008 | No Comments


Igår var man och fräste runt en rolig liten Smart efter träningen, det e en riktigt rolig liten bil. Känns ungefär som att köra gocart, sitter nära marken och de pinnar på som små skollade råttor. 😉 Men någon vinterbil är det inte tal om. Vi körde fast vid två tillfället här i Sthlm så att jag fick gå ut och knuffa på, och då ska man veta att det var vinterdäck på (dock ej dubbade) på hehe. Men med barnvagnsstora hjul, automatare och inga dubb så inträffar nog olyckan rätt lätt i ett snöigt Sverige. 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv