Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Thierry Henry kan fortfarande!!

Posted on | maj 12, 2013 | No Comments

Thierry Henry må även han börja bli gammal men han kan glimra till ibland (förutom att han då fortfarande nästan snittar mål i varannan match i USA) – kolla här vad han bjöd på i veckan, löjligt snyggt (klicka på titeln för att komma till hela artikeln)! Han måste vara en av de bättre anfallarna i världen någonsin, utan tvekan. Kom ihåg någon säsong när han i Arsenal fick kritik för att han var för självisk och då bara ändrade han lite på sitt spelsätt och gjorde överlägset flest assist av alla SAMTIDIGT som han ändå öste in mål och så har han fortsatt att spela, stort!

Se Bicycletan nedan:

Sen kan man titta på ett annat vackert mål av Henrik Larsson:

 

 

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv