Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Informationssäkerhet och CompTia+ Security+

Posted on | oktober 23, 2012 | No Comments

'

Just nu håller jag på och läser en distanskurs mot Luleå Tekniska Universitet inom området/ämnet Informationssäkerhet. Läraren i ämnet är genuint intresserad och ställer tydliga krav på vad han förväntar av oss vilket givetvis är bra för alla.

Den kursbok som vi lägger störst vikt vid heter CompTia Security+ vilket är en bok som syftar till en stor internationell certifiering inom ämnet Informationssäkerhet. På något sätt har vår lärare hittat ”Professer Messer” (han på bilden uppe till vänster) på http://www.professormesser.com och hans fria utbildningsvideos inom ämnet och dessa vill jag verkligen rekommendera – de är kortfattade, informativa och uppenbarligen vet ”Professorn” vad han pratar om. 🙂

Så – är du intresserad av Informationssäkerhet och en ev certfiering inom ämnet, spana in hans videos. 🙂

Se länk:

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv