Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Kräftkalas på logen!

Posted on | september 22, 2012 | No Comments

I onsdags var det dags för kräftkalas på logen – inte för att jag direkt gillar skaldjur eller så – men det blir en trevlig tillställning helt klart. 🙂

Det hela höll dock på att gå i stöpet när affären där vi reserverat kräftorna plötsligt hade sålt ut hela lagret! Men som tur var hade matansvariga kolla på några andra affärer så det hela löste sig till slut.

En del gäster hade vi också, uppifrån Boden hela vägen ner via Västerås och Malmö – inte alls illa!! Och som vanligt vann gästerna både 1:a och 2:a pris i lotteriet… 😉 Det visade sig också så att brodern från Malmö faktiskt bott på samma gata där jag bodde mina 7 första år i livet – vad liten världen är ibland!! Nedan finns lite bilder från tillställningen:

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv