Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Bilder från Druid-Ordens vagga!!

Posted on | september 22, 2012 | No Comments

I samband med att vi var i London för att fira pappas 70-års dag passade vi på att besöka Druid-Ordens vagga, puben ”Kings Arms” på Poland Street. Det var där som the Ancient Order of Druids” (AOD) bildades en kväll den 28 november 1781.

Även om puben inte ser likadan ut idag som den gjorde för över 200 år sen var det ändå mäktigt att dels kunna få se på de gamla bilderna, intygen, minnesplakaten och insupa atmosfären över stället. Idag har de flyttat upp en del minnesartifakter till andra våningen, bla ”plankan” och andra intyg.

Otroligt också att stöta på en broder precis på puben bredvid innan Kings Arms öppnade haha!! 🙂

Kolla in länken nedan för att se lite mer bilder från puben:

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv