Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Nya Nokia Lumia 800

Posted on | januari 13, 2012 | No Comments

image

En riktigt fantastisk liten pjäs det här, känns verkligen att det är ytterligare ett mästerverk från just Nokia. Den flyter fantastisk smidigt och all integration mot Skydrive och hela Office är riktigt fint!

Däremot är den ofantligt kantig, så kantig att du lätt får ont i handen av den. Lägg sen till att den är lika hal som en isfläck och tung som en mindre tegelsten (145 gram) så är den svår att handskas med. Den kommer garanterat skava i framfickan!

Men ack så smäcker! 🙂

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv