Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Henrik Larsson tillbaka på Celtic Park mot Manchester United!

Posted on | augusti 11, 2011 | No Comments

(Klicka på ”Läs mer” för att se video med alla målen av Henke) I tisdags var Henke åter tillbaka till sin hemmastadion, Celtic Park i Glasgow. Där spelade han en välgörenhetsmatch mot Manchester United. Det var gamla storstjärnor som var med som t ex Roy Keane, Teddy Sheringham, Dwight Yorke, Ole Gunnar Solskjaer, Neil Lennon, Johan Mjällby och Chris Sutton men givetvis var det ju Henrik som överglänste de alla!

Efter att Celtic låg under med 0-2 bytte man in Larsson och sen förändrades matchbilden totalt, Henke gjorde ett äkta hattrick och sen gav han en smörpass till Celtics 4:e mål innan han blev utbytt, helt otroligt! Det är ju helt klart att mannen kan fortfarande och både arena och kommentatorer var helt utom sig av lycka över ”The King Of Kings”. 🙂 Se målen här nedan.

httpv://www.youtube.com/watch?v=d5dnUfFg6Ds

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv