Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Nya skor till gymmet!

Posted on | februari 27, 2011 | 2 Comments

2011-02-27 18.39Äntligen ett par nya skor till träningen på jobb!! Efter att ha konstaterat att man har hälsporre är det lika bra att fixa hyffsade skor i alla situationer (någonting som man egentligen alltid bör göra).

Var ute och letade runt i åtminstone en fyra till fem affärer idag hittade jag dessa på Intersport, vanliga ”traditionella” inneskor från ASICS. Priset var helt ok, det var utförsäljning så jag fick dem för halva priset, dvs 500:-, vilket var klart överkommet (ska jag vara ärlig så kostar de nog max 750:-). 🙂

Nu återstår bara att testa dem vilket jag ska göra imorgon måndag! 🙂

Comments

2 Responses to “Nya skor till gymmet!”

 1. Danne
  mars 13th, 2011 @ 11:38 e m

  Har du testat på stötvågsbehandling för hälsporren? Jag blev av med min på två behandlingar med en veckas mellanrum.

 2. zeb
  mars 13th, 2011 @ 11:40 e m

  Tjena!

  Är det sant? Det var verkligen inte illa! Jag har inte prövat det ännu, däremot har jag gått och skaffat inlägg för både normal gång och löpning samt nya skor och det fungerar jättebra. Men det kan göra lite ont ibland ändå men det tar väl lite tid innan det verkar. Men stötvågsbehandlingen rekomenderar du alltså?

Leave a Reply

 • Espresso

 • Brunnslock

 • Om

  Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

 • Etiketter

 • Arkiv