Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Gillar min Hero mer och mer…

Posted on | oktober 19, 2009 | No Comments

htc-hero

Klicka på bilden!

Efter att ha haft en HTC Hero (Android OS) någon månad eller två så börjar jag gilla den allt mer, även om det är lite halvbökigt att hantera Exchange på den samt att batteritiden är allt annat än bra!!

I princip måste jag ladda den varje dag, minst, och för att få jobbets Exchangelösning att fungera fullt ut (dvs att kunna synka Tasks, kategorier och liknande som Android inte kan i standardutförande) har jag fått köpa in en tredjepartsprogramvara vilket i sig fungerer klanderfritt. Tvyärr uppstår det då istället nya typer av synkroniseringsproblem och annat mellan Google, Heron och lokala Googleadressboken. Men i det stora hela fungerar det faktiskt ganska bra och det finns en hel del små smidiga program som jag gillar, framför allt ”NewsRob” som är en härlig RSS-läsare. 🙂

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv