Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | oktober 19, 2009 | No Comments

wdHur många gånger har man inte irriterat sig över att man glömt att uppdatera ”gamla och buggiga” problemprogram till Heron? Jag vet att jag blivit heligt förbannad ibland över att ha en mängd program installerat men ändå ingen bra kontroll över hur ofta de behövts uppdateras!

Här är lösningen för det, ett program som heter ”aTrackDog”, fungerar alldeles perfekt! istället för att göra mängder med småuppdateringar låter du aTrockDog sköta alla uppdateringar via ett enkelt knapptryck! 🙂 Programmet hittas på http://atrackdog.a0soft.com/index.php

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv