Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | oktober 19, 2009 | No Comments

kyl

Klicka på bilden!

Så kom min nya kyl äntligen, så himla himla skönt!! Efter att den gamla kylen fått för sig att alternera temperaturen mellan 6-13 grader lite när den ville fick det vara nock!

Dock visade sig att det inte var det allra enklaste att hitta en ny kyl som bara var 450 mm bred, näst intill omöjligt!! Alla de stora etablerade varuhusen kunde inte hjälpa till, inte heller de mer klassiska vitvarufirmorna på stan men till slut hittade jag Vitvarumäklarna som faktiskt kunde hjälpa mig! Tyvärr blev det nya kylskåpet inte lika stort som det förra, det är hela 10 cm kortare på djupet men det kompenserar den med att kunna kyla riktigt snabbt och effektivt!! En annan lite tråkig grej är att den saknar belysning inuti men å andra sidan, det kan man leva utan! 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv