Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | augusti 20, 2009 | No Comments

zlatan

Klicka på bilden!

Såg matchen mellan Barca och Manchester C igår och det var verkligen ett jäkla sömnpiller! Nu är det väl så att denna försäsongsmatch (Joan Gamper Trophy) bara är en uppvisningsmatch och man får se en hel del av Barcas juniorer och b-lag men ändå.

Zlatan byttes in i andra halvlek och hade faktiskt tre lägen men lyckades inte pricka rätt en enda gång, vilket jag själv inte tycker e vidare bra men å andra sidan är det första ”tävlingsmatchen” för honom med laget och det var ju inte hela a-laget heller, och Zlatan e ju knappast i högform just nu med tanke på säsongen inte ens börjat än. Så man ska nog inte döma för mycket haha… 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv