Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Bulkningsdax hehe…

Posted on | augusti 11, 2009 | No Comments

pulver

Klicka på bilden!

Var inne i staun efter jobb idag för att kika efter vristskydd, hjälm, susp och lite proteinpulver. Var ute i god tid men eftersom SL bestämt sig för att skippa några turer med 47:an var det med nöd och näppe (de skulle precis stäna dörren när jag ryckte upp den hehe) att jag hann till Gymgrossisten och införskaffade 4 kg proteinpulver och lite L-Glutamin fick man på köpet. 🙂 Sen raskt vidare till Budo & Fitness för att se om de hade de prylarna till träningen jag letade efter men icke sa nicke! Faktum är att den affären ALDRIG har någonting hemma, det är inte första gången man går tomhänt därifrån! Får lov att handla på Jabb och på andra ställen hemma i Malmö, där kan man lita på att de har lite prylar hemma ivf! 😉

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv