Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | juli 24, 2009 | No Comments

Sven-Göran Eriksson är på väg till ett div 4-lag i England, närmare bestämt Notts County och hela situationen tycker jag känns lite smått absurd. Visst har Sven-Göran Eriksson varit en extremt aktad tränare, som fått lära sig av både Herr Liedholm (en av de fantastiska spelarna i ”Gre-No-Li-trio” under 50-talet i Italien) men att bli sportchef och tränare för ett lag så långt ner i divisionerna i England när man varit tränare för Benfica, Roma, Lazio, Samporia osv?

Inget illa om Eriksson men jag tror helt klart att ”Money talk” även när det gäller denna mannen, och inte blir det bättre av att höra från TV4-håll att ”Svennis” ville ha 5-siffrigt belopp för att vara med i studion förra året under i deras EM-studio…

Likaså, varit förbundskapten i England i 5 år, ett pinsamt halvår i Mexico och nu detta? Antingen vill han bygga upp nått från början som han gjorde med när han utvecklade Göteborg och liknande men annars e det nog bara pengar igen…

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv