Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | maj 29, 2009 | No Comments

barca

Klicka på bilden!

I onsdags vann då så FC Barcelona sin andra Champions Leaugetitel på tre år, inte illa alls! Faktum var att Manchester United hade 10-12 fantastiska minuter i inledningen därefter var det Barcelona för HELA slanten.

Efter att Etóo fått in sin tåpaj började Barca rulla och åter rulla boll! Och vilka lirare Xavi och Iniesta är, de hade båda 92 respektive 89% rätt på sina passningar under matchen, då vinner man helt enkelt ALLA matcher med ett sådant mittfält! 🙂 Rokk On Barca!!

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv