Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | mars 25, 2009 | No Comments

wanja

Klicka på bilden!

Nu har basen för LO även sjabblat och indirekt tillåtet fallskärmar på belopp som är rent skrattretande. Lundin sitter i den styrelse för AMF (som till hälften ägs av LO) som tilllåtit pensionsavtal på 30 miljoner SEK under tre år och själv säger hon att hon känner känner sig ”grundlurad”, skrattretande! Det har framkommit att det finns information om detta avtal ”avgående” VD:en både i styrelseprotokoll och årsredovisning. Hon som ordförande har så klart ett ansvar i att åtminstone ha LITE kontroll på både protokoll och årsredovisning, men det är som det är, här är en undersköterska som jobbat sig uppåt, inte får vi väl skälla på henne? Och denna person är den som leder sammanslutningen för alla Sveriges arbetstagar organisationer… Hur illa rimmar inte detta att hon sen representerar den grupp som ser till att sko VD:ar och andra högt uppsatta?!

Sen talet om att ersättningarna MÅSTE vara så höga för VD:ar för annars flyr dom utomlands, så vad då då? Låt de som e snikna fly och testa nya som är villiga att bara ERHÅLLA lön, hur fel kan det gå?

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv