Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | mars 18, 2009 | No Comments

larsson6
Klicka på bilden!

Givetvis var Henrik Larsson med i landslagsuttagningen mot Portugal, speciellt med tanke på Zlatan är avstängd. Det har varit lite snack om han att han inte spelat på läng och liknande men till skillnad från alla allsvenska (de som är med i ll) och vissa andra så har han tränat innebandy hela vintern och har man varit med så länge som honom tror jag personligen inte att det innebär några problem. O just det att de klagat över innebandyn är helt fånigt, vilket är bäst? Att träna innebandy i en månad eller att inte träna någonting alls?!?!

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv