Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | februari 26, 2009 | No Comments

Äntligen skaffat mig en ny telefon på jobb här. Den förra, en Nokia E51, var en jättebra mobil i avseendet ”taltid” och ”standbytid” men sett till att man är i behov av e-post, kalenderfunktion, tasks osv så e det en Windows Mobile som gäller. Har ju kört dem av och till sen 2002 så det känns som om man kommit hem lite granne hehe. I stort e den lik de äldre modellerna i S-serien, men en väsentlig skillnad är att den numera är SNABB i menyer och liknande. I LIKE! 🙂

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv