Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | januari 19, 2009 | No Comments

kaffeNu har det åter igen bevisats, kaffe- och tedrickande är bra för dig!! Kaffe- och tedrickande i medelåldern kan minska risken för demens/Alzheimers sjukdom (AD) senare i livet. Detta konstaterar den finska studien ”Riskfaktorer för hjärtkärlsjukdomar, åldrande och demens” som publiceras i januarinumret av Journal of Alzheimer’s Disease. Studien har genomförts vid Kuopios universitet i Finland i samarbete med Karolinska Institutet i Stockholm och Folkhälsoinstitutet i Helsingfors, Finland.

Läs mer på: http://ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?d=130&a=68238&l=sv&newsdep=130

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv