Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

Posted on | december 29, 2008 | No Comments

Henrik Larsson
Henrik Larsson

Hysterin kring Henrik Larsson fortsätter, nu senast var det några spanska medier som sade att klassiska Olympic Marseille hade Larsson högst på sin önskelista. Dagen efter dementerade klubben det men nu verkar det åter aktuellt, enligt uppgifter ska han bli erbjuden 3,5 milj SEK i mån, vilket ändå är helt ok! Men frågan är vad som händer, det har varit många rykten nu fram o tillbaka från klubbar i de stora ligorna runt om i Europa… Personligen undrar jag om han rör på sig med tanke på barnen går i svensk skola och de har äntligen ”etablerat” sig här i Sverige. Kan kanske tänka mig att han kör 2-3 mån nånstans bara för kul men där slutar det, om han inte slutar helt vill säga. Men det hopps jag verkligen inte!

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv