Zander.Land

Allt – Och Ingenting!

FightClub Stockholm gick bra i EM!!

Posted on | december 22, 2008 | No Comments

Firats hand upp efter vinst i finalen!

För några veckor sen så gick EM  (en av de större organisationernas) i Kickboxning av stapeln i Riga, Lettland och det gick riktigt riktigt bra för klubben där jag tränar. 🙂 En av killarna, Firat jag brukar köra med och sparras med allt som oftast, och som av någon outgrundlig anledning brukar spöa upp mig rätt rejält, gick och vann tungviktsklassen!!

Firat i mitten, broiler 1 till vänster & broiler 2 till höger!

 Klart roligast var att Firat som inte lyckades banta ner sig sina sista kilon fick hoppa upp i tungviktsklassen där han var den absolut lättaste med sina 91 kilon fick en intressant väg till finalen hehe. I semin fick han möta en giantisk ryss som var ca 20 kg tyngre än honom och som han vann mot och i finalen blev det en match mot ryssens tvillingbror, oxå han lika stor haha!! Kolla in bilden bredvid så kan man se ryssen till höger hur stor han e, jäkla broiler haha… ;-D Roligt var oxå att tävlingsarrangören blev så impad att de flyttade finalen en dag framåt så att den kunde gå i en direkt tvsänd gala!

 

Totalt sett blev det:
3 Guld (Firat och Robertino)
1 Silver
1 Brons

Bild på Vicepresidenten från Ukraina, Dick Alves (vår tränare), Presidenten från Ryssland samt tävlingsarrangören Jurij.

Comments

Leave a Reply

  • Espresso

  • Brunnslock

  • Om

    Sebastian, ursprungligen från Skåne men jobbat i Stockholm sedan 2001. Arbetar för närvarande som enhetschef vid centrala IT-avdelningen på Karolinska Institutet.

  • Etiketter

  • Arkiv